Πως να γλιτώσετε από τους ιούς που μας τριγυρίζουν | Προσωπική εμπειρία

GOPR0093

Επειδή ακούω πολλούς να αρρωσταίνουν τώρα τελευταία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου εμπειρία. Άνθρωποι του κοντινού μου περιβάλλοντος έχουν αρρωστήσει (ιούς, γρίπες κτλ) τουλάχιστον 3 φορές αυτόν τον χειμώνα. Εγώ καμία! Αυτό, δεν θεωρώ ότι συνέβει επειδή είμαι super woman αλλά επειδή προσέχω το σώμα μου και προσπαθώ να του δίνω όπλα για να πολεμάει ιούς και γρίπες. Κοινώς προσπαθώ κάθε πρωί να πίνω έναν σούπερ δυναμωτικό χυμό που αποτελείται από σέλινο, παντζάρι, τζίντζερ, μαϊντανό, αγγούρι, καρότο, πιπεριά (και ό,τι άλλο έχει το ψυγείο μου). Γευστικά τον πρώτο καιρό -μέχρι να το συνηθίσετε- δεν θα σας αρέσει, για αυτό προτείνω να φτιάξετε έναν πιο «ήπιο» χυμό, αλλά φροντίστε να περιέχει δυναμωτικά λαχανικά που οχυρώνουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η διατροφή είναι το νούμερο ένα πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την άμυνα του οργανισμού μας και αυτό το λέω εγώ, που όλα αυτά τα λαχανικά δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Έχει λοιπόν διπλάσια σημασία. :P

Υ.Γ. Και θα μου πείτε τώρα.. «Τι με έναν χυμό, καθάρισες;». Εγώ προσωπικά ναι. Απλά σίγουρα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο. Σίγουρα όμως αυτή η καλή συνήθεια μπορεί να σας βοηθήσει να εντάξετε κι άλλες! :)

Έλα να βλέπω να φτιάχνετε χυμούς.
Έλα να πίνουμε τώρα. (1684)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr