Ιερά Μονή Υψηλού στη Λέσβο

moni ipsilou lesvos 2016 (6)

Το πανέμορφο και απομακρυσμένο μοναστήρι της Ιεράς μονής Υψηλού είναι ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα μοναστήρια που θα βρεις στην περιοχή. Δεν είναι μόνο η παλαιότητά του που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά και αυτή η αύρα που έχει ως χώρος.

Θα βρεις την Ιερά Μονή Υψηλού στην κορυφή του Όρδυμνου. Είναι το αρχαιότερο μοναστήρι του νησιού και λέγεται αλλιώς και Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Το Μοναστήρι αυτό, χτίστηκε τη Βυζαντινή εποχή πριν από το 800 μΧ. Λέγεται ότι η αρχική του ονομασία ήταν « Μονή Κόρακος». Η Ιερά μονή Υψηλού είναι αντρικό μοναστήρι.

moni ipsilou lesvos 2016 (10) moni ipsilou lesvos 2016

(1755)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr