Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ζακύνθου | Παραλία Γέρακας

gerakas iliovasilema zakynthos1

Το ηλιοβασίλεμα στη παραλία του Γέρακα είναι ένα από τα καλύτερα στο νησί. Η απόλαυση ενός τέτοιου ηλιοβασιλέματος περιορίζει κατά πολύ όλες τις άλλες επιλογές. Είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία στην οποία γεννά τα αυγά της η θαλάσσια χελώνα Καρέτα Καρέτα. Η παραλία ανήκει στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο το οποίο προστατεύει την άγρια φύση και για αυτό το λόγο η παραλία έχει μείνει παρθένα και αμόλυντη!

gerakas iliovasilema zakynthos2gerakas iliovasilema zakynthos4gerakas zakynthos happy traveller1
gerakas zakynthos5gerakas zakynthos happy traveller4 gerakas zakynthos happy traveller3gerakas zakynthos happy traveller2gerakas zakynthos happy travellergerakas iliovasilema zakynthos8ixni caretta caretta baby

Εδώ βλέπεις ίχνη από χελωνάκια…

gerakas iliovasilema zakynthos5gerakas iliovasilema3

  (1771)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr