Το Κάστρο της Καλαμάτας

kastro kalamatas

Το κάστρο της Καλαμάτας είναι μια όμορφη λεπτομέρεια της πόλης που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο αρχοντική. Βρίσκεται σε λόφο στα βορειοδυτικά της πόλης όπου στους πρόποδές του περνά ο ποταμός Νέδοντας.

Από το κάστρο αυτό θα απολαύσεις τη μοναδική θέα της Καλαμάτας από ψηλά αλλά και την βόλτα για να το περπατήσεις. Σου προτείνω να πας πρωί για να αποφύγεις τη ζέστη της ημέρας.

kastro kalamatas1

Το κάστρο τον 19ο αιώνα πέρασε σε παρακμή και το 1821 καταλήφθηκε από τους Έλληνες κατά την επανάσταση. Το 1825 το πολιόρκησε ο Ιμπράημ και του δημιουργεί μεγάλες καταστροφές.

kastro kalamatas2

 

  (1253)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr