Το λιτό νυφικό της Keira Knightley στον γάμο της με τον James Righton

kieraknightly1

Toν Μάιο του 2013 η αγαπημένη μας ηθοποιός Keira Knightley ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της James Righton. Το θέμα μας σήμερα είναι το καταπληκτικό νυφικό που είχε επιλέξει να φορέσει εκείνη την ημέρα. Η  Keira επέλεξε ένα Chanel Couture τούλινο φόρεμα με ασορτί ιβουάρ ζακέτα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Φουλ του Σανέλ! Στα μαλλιά της είχε μια ή αλυσίδα από ροζ λουλούδια.

Το λιτό νυφικό της Keira ήταν μια μέτρια επιλογή μιας και αναδεικνύει έντονα τα μείον που έχει στο σώμα της. Αδύνατα πόδια και καχεκτικά χεράκια. Σε κάθε περίπτωση η Keira στο πρόσωπο είναι μια κούκλα και πιστεύουμε πως αν έβαζε μερικά κιλάκια θα ήταν ακόμη πιο όμορφη από ότι ήδη είναι!

beautystarsgr-Keira-Neightly-wedding2

Συμβουλή του Beautystars.gr στην Keira: Αγαπητή Keira, βάλε κανένα κιλό. Σε λίγο δεν θα σου στρώνει τίποτα. Πετσί και κόκκαλο έγινες. Κρίμα και είσαι και μια κούκλα!

beautystarsgr-Keira-Neightly-wedding

(1926)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr