Το κέντρο της Καλαμάτας

plateia kalamata1

Το κέντρο της Καλαμάτας είναι ένα σύγχρονο κέντρο πόλης το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Εκτός από πολλά μαγαζιά υπάρχουν και ενδιαφέρουσες πλατείες όπως εκείνη που επισκεφθήκαμε. Εκεί είδαμε και τον ναό των Αγίων Αποστόλων της Καλαμάτας. Στη συγκεκριμένη πλατεία άλλωστε έχω πάει και παλιότερα. Παρόλα αυτά η Καλαμάτα παραμένει πάντα μια όμορφη πόλη για να δεις και παράλληλα είναι μια σούπερ επιλογή για να μείνεις ενώ σχεδιάζεις τις βόλτες σου στις γύρω περιοχές.

plateia kalamatas

Εσύ έχεις πάει στην Καλαμάτα; Αν έχεις πάει πες μου με ένα comment πως πέρασες και αν σου άρεσε.

plateia kalamatata (1146)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr