Η Κως και το ποδήλατο

kos travel 2016 copy

Η Κως μπορεί να είναι το νησί του Ιπποκράτη, αλλά είναι σίγουρα και το νησί του ποδηλάτου. Ουσιαστικά το νησί αυτό, ενδείκνυται απόλυτα για χρήση ποδηλάτου, λόγω του επίπεδου εδάφους που διαθέτει. Στην Κω οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το ποδήλατο μόνο για μετακίνηση, αλλά για ψυχαγωγία και φυσικά για άθληση!

Υπάρχουν παντού καλοφτιαγμένοι ποδηλατόδρομοι που βοηθούν τον ποδηλάτη, να κινείται στο νησί. Ουσιαστικά ο ποδηλατόδρομος της Κω είναι 13 χιλιόμετρα και ξεκινάει από την παραλία του Φάρου ενώ φτάνει ως το τέλος της παραλίας του Ψαλιδιού. Φυσικά δεν υπάρχει μόνο ο κεντρικός ποδηλατόδρομος αλλά και παράδρομοι που σε βοηθούν να φτάσεις όπου θέλεις στο νησί. Δεν είναι λίγοι οι ντόπιοι που επιλέγουν αυτό το μέσω μετακίνησης για κάθε τους δραστηριότητα.

Στο νησί θα βρεις αρκετά μαγαζιά για να νοικιάσεις ποδήλατο. Τα ποδήλατα στην Κω φυσικά, δεν χρησιμοποιούνται μόνο στο κέντρο του νησιού, αλλά και προς εξερεύνηση άλλων ορεινών τοποθεσιών του.

Πηγή: HappyTraveller.Gr

(1431)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr