Αποκλειστικό BeautyStars.gr: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ακουμπάει τα μαλλιά και μακραίνουν (παρέα με την Κούλα Γέρου)

hair_500_4
Σερφάροντας στο διαδίκτυο είδα κάποια βίντεο της Κούλας Γέρου για τον τρόπο που έχει η ίδια να μακραίνει τα μαλλιά. Το beautystars.gr έψαξε και βρήκε την κ. Γέρου η οποία μίλησε αποκλειστικά στο beauty site μας για τον ιδιαίτερο τρόπο που διαθέτει για να μακραίνει τα μαλλιά. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε η ίδια:
“Η τεχνική που χρησιμοποιώ για να μακρύνω τα μαλλιά είναι απλή. Αγγίζω τα μαλλιά και με την ενεργεία των χεριών μου που διοχετεύεται τα μαλλιά αρχίζουν να μακραίνουν. Μακραίνουν συνήθως δυο εκατοστά κάθε μια ώρα.” . Όπως κατάλαβες η κ. Γέρου με ένα απλό άγγιγμα της κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν. Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube τα οποία μπορείς να δεις παρακάτω και να μάθεις περισσότερα για αυτό.

 Η Κούλα μιλώντας αποκλειστικά στο beautystars.gr συνέχισε λέγοντας: “Η μεγάλη αγάπη ,το πάθος που έχω για τα μαλλιά άλλα και η ικανότητα που έχω να αισθάνομαι τα μαλλιά σαν κάτι ζωντανό και οικείο φέρνει αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μου.”

MINI ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Αφού βρήκα εύκαιρη την γλυκιά Κούλα της έκανα και κάποιες ερωτήσεις για να ικανοποιήσω το συγγραφικό μου δαιμόνιο αλλά και για να μάθω περισσότερα για την ίδια.

1. Πως ανακάλυψες αυτό το χάρισμα;
Εντελώς τυχαία ενώ δούλευα σαν κομμώτρια ανακάλυψα ότι έχω αυτό το χάρισμα.

2. Γιατί έχεις τόσο ιδιαίτερη αγάπη με τα μαλλιά;
Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με άπλα λογία είναι κάτι πολύ δυνατό είναι πάθος είναι λατρεία.
Όταν αγγίζω τα μαλλιά τα νιώθω τα αισθάνομαι σαν κάτι ζωντανό και οικείο.

3. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια συνεδρία μαζί σου που μπορεί να σε βρει;
Βρίσκομαι στην Πάφο είναι μια πόλη της Κύπρου.

4. Πόσο κοστίζει η μια συνεδρία;
Κοστίζει πενήντα ευρώ η κάθε συνεδρία.

5. Σου έχουν κάνει ποτέ αρνητικό σχόλιο για το χάρισμα σου; Πως το δέχτηκες;
Ναι.Δεν με πειραζει. Η έλλειψη γνώσεων έχει σαν αποτέλεσμα μερικοί άνθρωποι να διαστρευλώνουν κάποια πράγματα
Πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν χαρίσματα και ιδιαίτερες ικανότητες. Απλώς μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν κάποιες ψυχικές ικανότητες που όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε.

κουλα γερου

Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις πως γίνεται η διαδικασία!

(7629)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr