Κρουαζιέρα: Ειδυλλιακό Αιγαίο με Celestyal Cruises

celestyal cruises

Η Κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Η εταιρία προσφέρει απλόχερα τις πιο απολαυστικές επισκέψεις στα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου. Η Celestyal Cruises ως η μοναδική εταιρία που αποπλέει από ελληνικά λιμάνια, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το κοσμοπολίτικο Αιγαίο.

Οι προορισμοί που θα επισκεφθείς κάνοντας την συγκεκριμένη 7ήμερη κρουαζιέρα είναι: Αθήνα (Λαύριο), Μύκονος, Κουσάντασι, Σάμος, Μήλος, Αθήνα (Πειραιάς), Σύρος, Τσεσμέ (Σμύρνη), Κως, Ίος, Σαντορίνη με επιστροφή και πάλι Αθήνα (Λαύριο).

Εκτός από το εξαιρετικό αβαντάζ, ότι θα έχεις όλα σου τα πράγματα εντός του πλοίου και δεν θα χρειάζεται να τα κουβαλάς από προορισμό σε προορισμό είναι η μόνη λύση για να δεις 10 διαφορετικά μέρη σε μόνο 7 ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την 7 ήμερη Κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ή και για άλλες μπορείς να βρεις στο celestyalcruises.gr.

Το BeautyStars.gr πάει κρουαζιέρα για αυτό έχε το νου σου. Θα σου τα δείξουμε και θα σου τα μάθουμε όλα!

(1121)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr