Τα μάτια σου μπορούν να είναι προστατευμένα με τις σκιές Lavera

lavera eyeshadow greece beautystarsgr (2)

Μια από τις σκιές που βρίσκονται στις αγαπημένες μου είναι εκείνη της Lavera. Άψογη διάρκεια, σούπερ αποτέλεσμα και φανταστική συσκευασία. Όλα αυτά και άλλα τόσα είναι εκείνα που με κάνουν να αγαπώ τόσο τα lavera things. Ακόμη και αν προτιμάς να μην βάφεσαι ιδιαίτερα για να μην βάζεις στο πρόσωπό σου καλλυντικά με βλαβερές ουσίες, σου έχω τη λύση και ακούει στο όνομα Lavera.

Η εταιρία αυτή φημίζεται για τους δερματικούς και οφθαλμολογικούς ελέγχους που κάνει στα προϊόντα της. Επιπροσθέτως οι σκιές lavera, είναι κατάλληλες για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής

lavera eyeshadow greece beautystarsgr (3)

Αυτό βέβαια που λατρεύω σε αυτή τη σκιά είναι το κρυφό σημείο, που μπαίνει το πινελάκι. Ακριβώς κάτω από την σκιά. Είμαι σίγουρη πως την έχεις ερωτευθεί και εσύ! Αν θέλεις να μάθεις και άλλα πράγματα για τα Lavera προϊόντα μπες στο lavera.gr και μάθε τα πάντα. Πριν κλείσεις αυτό το ποστ, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα σχόλιο και να μας πεις την γνώμη σου για την Lavera.

lavera eyeshadow greece beautystarsgr (4) (1552)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr