Λευκές γόβες: The next best thing

white-aspres goves

Οι λευκές γόβες ήταν η απόλυτη μόδα των 80′s και φαίνεται να κάνουν δυναμικό comeback. Τις είδαμε στα πόδια της Βανδή, της Στικούδη αλλά και της Ελένης Μενεγάκη και από ότι καταλαβαίνουμε θα μπουν και πάλι στην ζωή μας. Οι λευκές γόβες μπορούν να φορεθούν και με τζιν αλλά και με το little black dress που τόσο αγαπάς. Κοινώς είναι η τέλεια λύση για περιποιημένη εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ.

Η λευκή γόβα γενικώς έχει συνδυαστεί έντονα με την επίσημη περίσταση του γάμου. Μάλιστα παλιότερα, όταν την φορούσαν εκτός γαμήλιας τελετής, την θεωρούσαν κακόγουστη. Αυτό όμως συνέβαινε τότε… εν έτη 2016 -αλλά και στα 80′s- οι λευκές γόβες είναι απόλυτα in. Για αυτό… αν έχεις λευκές γόβες, βγάλ’ τες από το κουτί και αν δεν έχεις σκέψου σοβαρά την πιθανότητα να αποκτήσεις.

(2784)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr