Ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι και βραδινή Καλαμάτα

kalamata limani3

Το ηλιοβασίλεμα είναι πάντα από τις αγαπημένες μου ώρες της ημέρας για φωτογραφίες. Έχει ένα τόσο ιδιαίτερο φως που δεν υπάρχει καμία άλλη στιγμή της ημέρας και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα.

Το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι της Καλαμάτας είναι μια μοναδικό και πρέπει να ζήσει ο κάθε ντόπιος ή τουρίστας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο για να κάνεις τη βόλτα σου, να απολαύσεις το παγωτό σου και να δεις τον ήλιο να σε αποχαιρετά μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί. Εμείς το κάναμε και ήταν φανταστικό.

kalamata limanikalamata limani1kalamata limani4kalamata limani5kalamata limani6
IMG_9318IMG_9320IMG_9326IMG_9352

Βραδινή Καλαμάτα

Κάπου εδώ ξεκινάει να βραδιάζει αλλά δεν σου είπα το καλύτερο.. πως όταν βραδιάζει το λιμάνι της Καλαμάτας γίνεται ακόμη πιο όμορφο. Φρόντισε να κάνεις εκεί βραδινή βόλτα και να απολαύσεις το δροσερό αεράκι παρέα με κάποιον που αγαπάς.

IMG_9357IMG_9360IMG_9368IMG_9370IMG_9373IMG_9385IMG_9390

  (1180)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr