Ο Λόφος του Στράνη: Το αγαπημένο μέρος του Διονυσίου Σολωμού

dionisios solomos 4

Στον λόφο Στράνη υπάρχει  ένας πολύ περιποιημένος χώρος που έχει την προτομή του Διονυσίου Σολωμού και λέγεται πως εκεί ο εθνικός μας ποιητής εμπνεύστηκε τον εθνικό μας ύμνο. Κάτι τέτοιες επισκέψεις σε τόσο ήρεμα και γαλήνια μέρη με κάνουν να νιώθω ακόμη περισσότερο περήφανη που είμαι Ελληνίδα. “Ακούω” την έμπνευση του ποιητή και προσπαθώ να νιώσω το δέος του καθώς έγραφε… “απ΄τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά…”

dionisios solomos3

Σε ευχαριστούμε Διονύσιε για την κληρονομιά που μας εξασφάλισες. Ότι και να κάνουμε για την μνήμη σου δεν φτάνει.

dionisios solomosdionisios solomos1

  (1585)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr