3 τοπ μακιγιάζ για το μπλε σου φόρεμα

maxresdefault

Το μπλε μου φόρεμα είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Το μπλε σου φόρεμα το αγαπάς και εσύ. Είμαι σίγουρη πως το έχεις επιλέξει έστω μια φορά, σε κάποια σημαντική περίσταση ή σε κάποια βραδινή έξοδο. Αλλά αλήθεια.. πες μου πόση ώρα βασανίστηκες για την επιλογή του μακιγιάζ που θα έπρεπε να κάνεις; Το μακιγιάζ για ένα μπλε φόρεμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάστηκες, αλλά εδώ στο BeautyStars.gr θα κάνουμε την ζωή σου πανεύκολη παρουσιάζοντας τα 3 τέλεια μακιγιάζ που ταιριάζουν άψογα με μπλε φόρεμα!

Royal Blue with fantastic earings

Το βασιλικό μπλε! Ένα από τα πιο όμορφα μπλε, που τυγχάνει να λατρεύω. Το χρώμα αυτό, εκτός από πανέμορφο είναι και κολακευτικό. Αν στο μπλε σου φόρεμα, προσθέσεις εντυπωσιακά μπλε σκουλαρίκια και ένα ήπιο -σε μπλε αποχρώσεις- μακιγιάζ. Βλέπεις το μακιγιάζ στην πρώτη φωτογραφία του ποστ και μπορείς να δεις το βίντεο για να το φτιάξεις εδώ.

 

Shine bright like a diamond

Ένα μπλε φόρεμα βέβαια δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να συνδυαστεί με μπλε μακιγιάζ, αντιθέτως ίσως κάποιες φορές να πρέπει να “σπάσουμε” το πολύ μπλε. Για αυτό είναι τέλειο να χρησιμοποιήσουμε γήινες αποχρώσεις, με έντονες βλεφαρίδες και λάμψη. Ένα από τα πιο όμορφα μακιγιάζ που συνδυάζεται με πάρα πολλά looks. ( Μακιγιάζ της Sona Gasparian )

mple forema blue dress make up

The ultimate blue

Το απόλυτο μπλε! Το βαθύ και εντυπωσιακό μπλε, μπορεί  να κάνει κάθε σου εμφάνιση να μοιάζει ακόμη πιο θηλυκή και εντυπωσιακή. Προσοχή στην δημιουργία του μακιγιάζ καθώς οι σκούρες μπλε σκιές είναι δύσκολες στον χειρισμό. Εξαιρετική επιλογή για όσες έχουν έντονη αυτοπεποίθηση και δυνατό χαρακτήρα.

mple forema blue dress make up

Αν θέλεις να δεις την δική μου εκδοχή με μπλε φόρεμα μπες εδώ

IMG_9113

  (13062)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr