Καινούρια εμπειρία: Υδροπλάνο από Μάλε για τα νησάκια των Μαλδίβων | 2016

maldives 2016 the sun siyam iru fushi (82)

Τα ταξίδια είναι από μόνα τους μια ξεχωριστή μικρή ζωή, συνηθίζω να λέω. Σε αυτά υπάρχουν χαρές, λύπες, έντονες στιγμές αλλά και εκείνες οι ήρεμες που λατρεύω. Στο πρόσφατο ταξίδι μας στις Μαλδίβες και μετά από μεγάλες πτήσεις, φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Μάλε. Από εκεί έπρεπε να πάρουμε υδροπλάνο για να μεταφερθούμε στο νησάκι του The Sun Siyam Iru Fushi.

Το ταξίδι αυτό -έχω πει πολλές φορές- πως ήταν ένα από τα καλύτερα της ζωής μου και ένας από τους λόγους είναι πως πρώτη φορά είχα την εμπειρία πτήσης με υδροπλάνο. Το υδροπλάνο είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τα συνηθισμένα αεροπλάνα και έχει πολύ μεγαλύτερη ευκολία -όπως δηλώνει και το όνομά του- να προσθαλασσώνεται.

udroplano

Στο μίνι ταξιδάκι με το υδροπλάνο, από και προς το ξενοδοχείο μας, περάσαμε σούπερ. Η διαδρομή ήταν μόνο 4ο λεπτά με 1 και δύο στάσεις αντίστοιχα. Στην ουσία ούτε που καταλαβαίνεις πως φτάνεις ειδικά αφού πριν την πτήση απολαμβάνεις το υπερπολυτελές lounge που υπάρχει ειδκά για το The Sun Siyam Iru Fushi στο αεροδρόμιο του Μάλε.

maldives 2016 the sun siyam iru fushi electra asteri

Το εσωτερικό του υδροπλάνου ίσως να μην είναι ότι πιο “ευρύχωρο” έχεις μπει ποτέ σου είναι όμως ασφαλές και σου επιτρέπει να έχεις πιο εύκολη πρόσβαση στα παράθυρα που τόσο αγαπάω να χαζεύω. Επίσης στο συγκεκριμένο υδροπλάνο, το πιλοτήριο είναι εντελώς ανοιχτό και βλέπεις ακριβώς πως πετούν οι πιλότοι το σκάφος.

Το 2016 είναι πλήρως υπεύθυνο για τις πιο εξαιρετικές εμπειρίες της ζωής μου. Οι Μαλδίβες είναι πλήρως υπεύθυνες για την πιο αξιομνημόνευτη εμπειρία της ζωής μου. Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για αυτό το ταξίδι που έγινε στα πλαίσια των γυρισμάτων της εκπομπής, Happy Traveller. Μπορείς να μάθεις τα πάντα για αυτό, εδώ, στο Beautystars.gr! Stay Tuned!

maldives 2016 the sun siyam iru fushi aerial (15)

(Photo © Ευτύχης Μπλέτσας)

(1469)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr