Μαυρίκιος: Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για το παραδεισένιο νησί της Αφρικής

Ο Μαυρίκιος διαθέτει κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου και αναμφισβήτητα είναι πόλος έλξης για νεόνυμφους, ταξιδιώτες αλλά και όσους αγαπούν τη φύση και τη θάλασσα.

created by dji camera

Εμείς ταξιδέψαμε, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τι πρέπει να δεις, να κάνεις και να δοκιμάσεις στον επίγειο παράδεισο! Είστε έτοιμοι να κολυμπήσουμε στα βαθιά;

Πρωτεύουσα: Πορτ Λουί
Πληθυσμός: 1.265.577
Επίσημες γλώσσες: Αγγλικά
Νόμισμα: Ρουπία Μαυρίκιου (MUR)
Θρησκεία: Ινδουισμός
Πολίτευμα: Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
Visa: Δεν χρειάζεται
Οδηγούν από: αριστερά

Γενικές Πληροφορίες:
Ο Μαυρίκιος είναι το παραδεισένιο νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού και βρίσκεται στην Αφρική. Έχει συνολική έκταση 2.040 τ.χλμ. και πληθυσμό, 1.265.577 κατοίκους. Η πρωτεύουσα της χώρας είναι το Πόρτ Λούι το οποίο πρέπει να επισκεφθείς απαραιτήτως όταν φτάσεις στο νησί. Η κύρια θρησκεία των κατοίκων της χώρας είναι ο Ινδουισμός. Η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά όμως στο νησί ομιλούνται εκτός από αυτά και τα γαλλικά αλλά και τα τοπικά Κρεολικά. Το εθνικό πουλί της χώρας είναι το εξαφανισμένο -πια- πτηνό Ντόντο.

 Δείτε το υπόλοιπο άρθρο στο Happy Traveller.Gr

(1223)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr