Δες που χώνονται τα περισσότερα μικρόβια στα ξενοδοχεία

hotel-keys-

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων ίσως να μην είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται και αφού σε αυτά κρύβονται πολλά μικρόβια. Σήμερα θα ανακαλύψουμε που ακριβώς φωλιάζουν τα μικρόβια μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Λεκάνη, τουαλέτα, νιπτήρας

Όπως ήταν φυσικό η λεκάνη, ο νιπτήρας αλλά και οι τουαλέτες στο σύνολό τους είναι από τα πιο βρωμερά σημεία ενός δωματίου. Όχι ότι μπορείς να κάνεις και πολλά για να το καθαρίσεις όμως σίγουρα μπορείς να περάσεις με ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι τις επιφάνειες για να αποφύγεις την πολύ βρωμιά.

2. Τηλεκοντρόλ

Το τηλεκοντρόλ -όπως και στο σπίτι- είναι ένα από τα πιο βρωμερά πράγματα του χώρου. Το πιάνουμε όταν τρώμε, χωρίς να έχουμε πλύνει τα χέρια μας, οπότε καταλαβαίνεις πως τα μικρόβια ίσως έχουν κρεμάσει μια ντίσκο μπάλα επάνω του και πιθανολογικά να έχουν στήσει ένα μικρό πάρτι.

3. Διακόπτης του ηλεκτρικού (ιδιαίτερα αυτοί που είναι δίπλα στα κρεβάτια)

Άλλη πονεμένη ιστορία ο διακόπτης του ηλεκτρικού. Το καλό είναι πως καθαρίζεται πανεύκολα και πάλι με ένα μαντηλάκι. Όχι πως μπορείς να αφαιρέσεις όλη την βρωμιά, αλλά σίγουρα θα είναι σε καλύτερη  κατάσταση από πριν.

4. Πάσης φύσεως πλήκτρα και κουμπιά

 Οποιαδήποτε κουμπιά, πλήκτρα που μπορεί να υπάρχουν στο δωμάτιο είναι έντονα μικροβιοκρατούμενα! Για αυτό φρόντισε να τα καθαρίσεις και αυτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το πιο πιθανό είναι πως όσο καλύτερο ξενοδοχείο έχεις τόσο περισσότερη καθαριότητα θα απολαμβάνεις -χωρίς αυτό βέβαια να είναι απόλυτο-. Εσύ σε κάθε περίπτωση κουβάλα μαζί σου αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. Θα σε σώσουν,  πίστεψέ με!

  (1397)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr