Μούρεσι: Το διαμάντι του Πηλίου

mouresi pelio 2016 (13)

Το Μούρεσι βρίσκεται 3χλμ βόρεια της Τσαγκαράδας και πάνω από την Νταμούχαρη. Η πλατεία του χωριού έχει καταπληκτική θέα και μάλιστα διαθέτει και το καφενεδάκι – ταβερνάκι ” Η πλατεία”. Στην πλατεία του χωριού θα βρεις επίσης και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

mouresi pelio 2016 (4)

Μια από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες που θα ζήσεις στο Μούρεσι είναι η εκπληκτική θέα και στην θάλασσα αλλά και στο βουνό. Όταν μάλιστα η ατμόσφαιρα είναι καθαρή μπορεί να δεις και την Χαλκιδική. Λόγω της θέσης του, το Μούρεσι είναι το τέλειο ορμητήριο για περιπατητικές διακοπές.

mouresi pelio 2016 (5)

(1950)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr