Μυλοπόταμος: Η πιο γνωστή παραλία του Πηλίου

mylopotamos pelio 2016 (5)

Η παραλία του Μυλοποτάμου είναι μια από τις πιο γνωστές και όμορφες του Πηλίου. Δεν είναι μόνο η τρύπα που υπάρχει στα βράχια και μπορείς να πηγαίνεις από την μια παραλία στην άλλη, αλλά κυρίως τα καταγάλανα νερά της. Πληθώρα τουριστών την επισκέπτεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και απολαμβάνουν την ιδιαίτερη της όψη. Το κοντινότερο χωριό από τον Μυλοπόταμο είναι η Τσαγκαράδα.

mylopotamos pelio 2016 (2)

Στην παραλία δεν υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται ακόμη η “φυσική αύρα” που εκπέμπει αυτή η θεάρεστη παραλία. Το parking είναι πολύ δύσκολο εκεί και ειδικά τις ημέρες και ώρες αιχμής είναι πάρα πολύ πιθανό να μην βρείτε parking. Πιθανότατα να είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις λεωφορείο από την Τσαγκαράδα για να φτάσεις εκεί.

DCIM100GOPROG0220932.

(1374)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr