Ναυάγιο: Μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου

navagio electra asteri

Το Ναυάγιο είναι το πιο ξεχωριστό “αξιοθέατο” όλου του νησιού. Το πασίγνωστο σε όλους μας Ναυάγιο έκανε γνωστή τη Ζάκυνθο σε όλο τον κόσμο για τη μοναδική ομορφιά του. Νιώθω πολύ τυχερή που μπόρεσα να το επισκεφθώ και για να κάνω μπάνιο στην υπέροχη θάλασσα του Ναυαγίου αλλά και πηγαίνοντας από πάνω για να το θαυμάσουμε από ψηλά.

IMG_0749

Το Ναυάγιο ”δημιουργήθηκε” στην παραλία από ένα καράβι που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και ναυαγώντας στην υπέροχη παραλία της Ζακύνθου έφερε χιλιάδες τουρίστες στο νησί. Η φυσική ομορφιά της παραλίας και η ομορφιά του Ναυαγίου έκαναν την παραλία αυτή μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο.

IMG_0734

Επάνω στο Ναυάγιο θα βρεις άπειρα ονόματα γραμμένα και πολλές ημερομηνίες. Το κάνουν σχεδόν όλοι οι τουρίστες για να αφήνουν το “σημάδι τους” στο μέρος. Εγώ προσωπικά δεν πρόλαβα… προτίμησα ότι χρόνο είχα να τον “σπαταλήσω στην θάλασσα.

IMG_0787IMG_0796IMG_0835IMG_0854

Και κάπου εδώ μπορώ να πω πως το ΝΑΥΑΓΙΟ είναι η καλύτερη θάλασσα που έχω κολυμπήσει. Ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερή μου. Τα Λαλάρια της Σκιάθου.

nauagio electra asteri nauagio electra asteri ft

Φυσικά ο Πλούτο δεν παρέλειψε να κάνει  μια βουτιά στην υπέροχη θάλασσα του Ναυαγίου. 

IMG_0920IMG_1030

Η θέα του Ναυαγίου από ψηλά είναι αφοπλιστική. Μπορείς να πας σε τρία σημεία για να απολαύσεις τη θέα. Το πρώτο είναι το κλασσικό, εκεί δηλαδή που είναι επισκέψιμο από όλους και βρίσκεται η εξέδρα. Το δεύτερο είναι περπατώντας ευθεία από εκεί σε λίγο απότομα μονοπάτια για να βλέπεις το Ναυάγιο από πιο μακριά και να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες. Το τρίτο είναι ακριβώς πίσω από το Ναυάγιο. Από εκεί είναι αρκετά πιο δύσβατα και πηγαίνουν και όσοι θέλουν να κάνουν bungee jumping.

navagio zakynthos7

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπεις το μέρος που πρέπει να πας για να δεις την πιο εντυπωσιακή θέα ever. Μην τρομάζεις, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται.

navagio bletsas1navagio electra asteri1navagio electras photonavagio happy traveller 3navagio happy traveller 1navagio gopronavagio happy traveller 4navagio zakynthos gopronavagio zakynthosnavagio zakynthos0navagio zakynthos6navagio zakynthos5navagio zakynthos4navagio zakynthos3navagio zakynthos1navagio zakynthos9navagionavagio1navagio2IMG_0998IMG_0948

(1451)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr