Νέα ενότητα για το BeautyStars.gr : Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις
Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Αλλαγές θα επέλθουν στο beautystars.gr που όλοι αγαπάμε!
Mια  νέα ενότητα θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του site.  Οι συνεντεύξεις επωνύμων και μη θα είναι ένα γεγονός και μια ξεχωριστή στήλη του beautystars.gr που θα σου δίνει την ευκαιρία να έρχεσαι σε  ”επαφή” με γνωστούς ανθρώπους που όλοι αγαπάμε αλλά και με λιγότερο επώνυμους  όμως γνώστες των αντικειμένων που μας ενδιαφέρουν και που  έχουν πολλά να μας πουν για τη γυναίκα, την ομορφιά, την αισθητική αλλά και γενικότερα τον γυναικείο κόσμο.

Στις συνεντεύξεις του beautystars.gr θα φιλοξενηθούν αρκετά ονόματα τα οποία τα περισσότερα θα έχουν σχέση με το χώρο της ομορφιάς, της διαιτολογίας, του modeling αλλά και με άλλους παρεμφερείς τομείς.

Έχετε καμιά ιδέα για το ποιο μπορεί να είναι το πρώτο συνεντευξιαζόμενο πρόσωπο;
Για να σας βοηθήσω είναι διάσημος και τον αγαπάμε πολύ! Ειδικά εγώ! Επίσης ασχολείται αρκετά με τη διατροφή μας και μας χαρίζει απλόχερα τη θετική του ενέργεια. Ποιος είναι;

Συνεντεύξεις copy

(2344)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr