Οι 5 λόγοι για να περπατήσεις την Βουδαπέστη το βράδυ

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (57)

Η Βουδαπέστη είναι μια πόλη τόσο ερωτική που είτε την δεις ημέρα είτε νύχτα είναι μια ομορφιά. Το βράδυ όμως, όταν παίρνει τα πάνω της με τους φανταστικούς φωτισμούς, δεν την φτάνει κανείς. Σήμερα, και μετά από τεράστιο περπάτημα στην βραδινή Βουδαπέστη βρήκα τους 5 λόγους που πρέπει σίγουρα να νυχτοπερπατήσεις αυτή την πόλη.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (58)

1. Η Βουδαπέστη είναι τόσο τέλεια φωτισμένη που δεν είναι δυνατόν να χάσεις αυτό το θέαμα. Οι φωτισμένες γέφυρες, τα κτίρια αλλά και η γενική εικόνα είναι ένα εκπληκτικό σκηνικό που σου υπόσχομαι πως θα σε ξετρελάνει.

2. Η νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας είναι το κάτι άλλο. Κλαμπ, μπαράκια και μαγαζιά με νεολαία. Αν μη τι άλλο πρέπει να το δοκιμάσεις.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (59)

3. Η βραδινή βόλτα στον Δούναβη με τα φώτα του Κοινοβουλίου να τρεμοπαίζουν στον ποταμό είναι κάτι μαγικό. Και σου συνιστώ να μην το χάσεις.

4. Η πόλη είναι ήσυχη και γαλήνια και έχει μια ξεχωριστή αύρα που το πρωί δεν μπορείς να ανακαλύψεις. Ότι και να σου πω, ότι και να σου περιγράψω αν δεν νιώσεις την βραδινή αύρα της Βουδαπέστης έχεις χάσει πολλά.

5.Αν χιονίζει ειδικά -όπως στην περίπτωσή μας- η βραδινή βόλτα μπορεί να έχει τυχερές εκπλήξεις από χιονάνθρωπους πάνω στις γέφυρες. Ε όχι… αυτό δεν πρέπει να το χάσεις.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (61)

Εσύ έχεις επισκεφθεί την Βουδαπέστη; Σου αρέσει η Ουγγαρία; Μοιράσου την γνώμη σου μαζί μας.

budapest hungary travel 2016 beautystarsgr (63) (1992)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr