Νταμούχαρη: Ο γραφικός, παραθαλάσσιος οικισμός του Πηλίου

ntamouxari pelio 2016 (2)

Η Νταμούχαρη είναι ένα πανέμορφο χωριό που βρίσκεται στο ανατολικό Πήλιο. Ο οικισμός δεν είναι ανεπτυγμένος τουριστικά για αυτό θα δεις πως είναι πολύ γραφικός . Στο χωριό μπορείς να επισκεφθείς και το εκκλησάκι του  Αι Νικόλα που χτίστηκε το 1747. Στην Νταμούχαρη θα βρεις και το φυσικό λιμάνι της με αραγμένα ψαροκάικα, που ομολογουμένως είναι λιγάκι παρατημένο.

Η παραλία του χωριού ονομάζεται Παλιά Νταμούχαρη και είναι γνωστή για τα καταπληκτικά νερά της αλλά και τα όμορφα βότσαλα.

ntamouxari pelio 2016 (3)

(1374)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr