Όταν κάποιος φεύγει, μένεις εσύ εκεί για να θυμάσαι

Όταν κάποιος φεύγει, μένεις εσύ εκεί για να θυμάσαι. Τα όμορφα χαμόγελα, τις αγκαλιές, τα πειράγματα, τις όμορφες στιγμές. Όταν κάποιος «αποφασίζει» να φύγει, τότε εσύ πρέπει να αναλάβεις δράση. Στην αρχή ίσως να φανεί δύσκολο, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να «περάσει» η μπόρα.

apoleia

Είναι πολύ πικρό και ίσως κάποιες φορές να μην προλάβεις να πεις ούτε αντίο. Όμως όταν νιώσεις την απώλεια εκείνου που αγάπησες, πρέπει να δεις τι υπάρχει πίσω από την στεναχώρια, την οδύνη και τις δυσκολίες. Γιατί κάτι θα υπάρχει, δε γίνεται. Και με τον καιρό η πίκρα θα υποχωρήσει.. και η στεναχώρια θα κοπάσει.. και τα δάκρυα θα στεγνώσουν.

Δες το υπόλοιπο κείμενο, εδώ. (1942)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr