Μέσα στον Πανάγιο Τάφο στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

jerusalem israel naos anastaseos (18)

Ο Πανάγιος Τάφος είναι ίσως από τα πιο σημαντικά σημεία της Χριστιανοσύνης. Εμείς σε πρόσφατο ταξίδι μας εκεί, προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κατανυκτικό πνεύμα που επικρατεί  αλλά και την φανταστική ενέργεια του χώρου. Εκτός από το ολοκληρωμένο ποστ που μπορείς να δεις στο BeautyStars.gr, σήμερα θα σου παρουσιάσουμε και ένα βίντεο που είναι ανεβασμένο στο κανάλι του Ευτύχη Μπλέτσα στο youtube. Αφού το δεις μην ξεχάσεις να κάνεις Subscribe. Το βίντεο ακολουθεί.

(1598)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr