Υπάρχει Πύργος του Άιφελ στην Ελλάδα | Φιλιατρά

IMG_9867

“Περήφανη” στέκει στα Φιλιατρά  η απομίμηση του Πύργου του Άιφελ. Παράξενα ένιωσα όταν κάναμε βόλτα με το αμάξι στα Φιλιατρά και είδα στην είσοδο του χωριού να ξεπροβάλει μια κακή απομίμηση του πύργου του Άιφελ. Αναρωτήθηκα έντονα ποιου πρωτοβουλία μπορεί να είναι αυτό…

IMG_9871

Είναι δυνατόν να υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που να έχει βάλει κάτι τόσο κιτς; Ναι και όμως υπάρχει… Απερίγραπτη κακογουστιά να φτιάξεις μικρό πύργο του Άιφελ και να τον κοτσάρεις στην πόλη δεν νομίζεις; Αν αναρωτιέσαι που είναι αυτό… είναι στα Φιλιατρά.  Μάλιστα ο δήμαρχος του Παρισιού ζητά την «άμεση απομάκρυνση του ομοιώματος του Πύργου του Άιφελ αλλά μάλλον κανείς δεν τον ακούει… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

IMG_9875

(1358)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr