Πλατεία Διονυσίου Σολωμού στην Ζάκυνθο

agalma tis doxas zakynthos1

Η πλατεία Διονυσίου Σολωμού είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία στο κέντρου της Ζακύνθου. Εκεί βρίσκεται το εκκεντρικό άγαλμα της Δόξας αλλά και το άγαλμα του ίδιου του Διονυσίου Σολωμού. Η πλατεία ήταν κλειστή την χρονική περίοδο που πήγαμε εμείς αλλά μπορέσαμε έστω και λίγο να απολαύσουμε τα εντυπωσιακά αγάλματα.

agalma tis doxas zakynthos3

Το άγαλμα της Δόξας είναι στην ουσία όλη η ουσία του εθνικού μας ύμνου αφού επάνω στη βάση του αγάλματος αναγράφει και ένα στίχο του εθνικού μας ύμνου.

 agalma tis doxas zakynthos6

Επίσης στην πλατεία Σολωμού όπως είναι φυσικό υπάρχει και άγαλμα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.

 kentro zakynthos2

(1612)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr