Σμύρνη: η αιώνια αγαπημένη

electra asteri copyright smirni 2016

Επόμενη στάση Σμύρνη.
Βρεθήκαμε σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μικράς Ασίας. Τι να πεις για αυτή την πόλη. Πάντα με αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Πολύπαθη και πανέμορφη. Γεμάτη πόνο και αναμνήσεις για όλους τους Μικρασιάτες. Και τα σιροπιαστά μας φάγαμε και τις βόλτες μας τις πήγαμε και καλά περάσαμε!

Στην εντυπωσιακή και ιστορική Σμύρνη περπατήσαμε και ανακαλύψαμε για ακόμη μια φορά την μαγεία που πηγάζει από κάθε στενό και κάθε δρόμο της.

smirni celestyal cruises 2016 (2) smirni celestyal cruises 2016 (3) smirni celestyal cruises 2016 (4) smirni celestyal cruises 2016 (5)

Στην Σμύρνη καταφέραμε να βρεθούμε με το πλοίο μας Celestyal Crystal της Celestyal Cruises που έκανε στάση στο Τσεσμέ! Από εκεί μεταφερθήκαμε με λεωφορείο στην Σμύρνη. Μπορείς να δεις όλες τις υπόλοιπες στάσεις και προορισμούς στο BeautyStars.gr.

SMIRNI (2268)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr