Τα 10 κορυφαία ταξίδια για όσους αγαπούν την σοκολάτα

Η σοκολάτα και τα ταξίδια είναι από τα αγαπημένα μας! Τώρα όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται τότε μάλλον κάτι υπέροχο πρόκεται να γίνει. Ταξιδέψαμε, απολαύσαμε και σου παρουσιάζουμε τους 10 κορυφαίους προορισμούς για σοκολατοφάγους.

Και οι 10 χώρες που ακολουθούν έχουν πλέον μια σχέση ιδιαίτερης αγάπης με την σοκολάτα και σίγουρα θα πρέπει να τις επισκεφθείς. Πάμε όμως να δούμε μια μια ποιες είναι αυτές.

samos-kokkari-aelio-happy-traveller-4-1-1024x576

1. Ζυρίχη, Ελβετία. Αν υπήρχε χώρα-ναός της σοκολάτας τότε σίγουρα θα βρισκόταν στην Ελβετία. Μπορεί να μην παράγουν οι ίδιοι το κακάο που χρησιμοποιούν στις σοκολάτες, αλλά έχουν καταφέρει να φημίζονται για τις πιο ξακουστές σοκολάτες στον κόσμο λόγω του γάλακτος.

2. Τορίνο, Ιταλία.
Δοκίμασε το απόλυτο Bicerin and Biscotti στο υπέροχο ιταλικό Τορίνο και θα καταλάβεις για ποιο λόγο το βρίσκεις σε αυτή τη λίστα.

3. ΒιέννηΑυστρία
Κέικ σοκολάτας αλλά και διάφορα ακόμη βιεννέζικα γλυκίσματα είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν την δοκιμή και την επίσκεψη στην πόλη.

 

Συνέχεια HappyTraveller.Gr  (1211)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr