Η εφαρμογή “Style My Hair” μας χαρίζει μία νέα εμπειρία στο κομμωτήριο

Backstage_Large_Portrait_StyleMyHair3D

Η L’ORÉAL PROFESSIONNEL ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ “STYLE MY HAIR” ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ 3D ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Παρίσι, 19 Ιανουαρίου – Η L’Oréal Professionnel είναι η πρώτη μάρκα του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή υπηρεσία 3D δοκιμής χρώματος μαλλιών σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή της “Style My Hair”, μέσα από μία νέα εμπειρία στο κομμωτήριο. Αυτή η τεχνολογία makeover μέσω επαυξημένης πραγματικότητας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Modiface, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας στον κλάδο των προϊόντων ομορφιάς που εδρεύει στο Τορόντο. Η νέα τεχνολογία 3D, που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, είναι ήδη διαθέσιμη προς λήψη στο App Store και θα λανσαριστεί σύντομα και για Android. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που αποτελεί ορόσημο στην συνεχή προσπάθεια της L’Oréal Professionnel να προσφέρει την καλύτερη και την πλέον καινοτόμο εμπειρία στις καταναλώτριες, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μια καταπληκτική συλλογή μοντέρνων look που εμπνέουν και σε μια υπερσύγχρονη εμπειρία στο κομμωτήριο.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ 3D ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η πρόκληση για εμάς, ως κορυφαία μάρκα στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, ήταν να προσφέρουμε την πιο ποιοτική εμπειρία δοκιμής με τα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα. Μελετώντας την τρισδιάστατη προσομοίωση των μαλλιών και του προσώπου εδώ και 10 χρόνια, η Modiface ανέλαβε την καθοριστική πρόκληση να προσδιορίσει τη δομή και το σχήμα των μαλλιών, κάτι που ήταν ανέφικτο μέχρι τώρα. Με αυτή την τεχνολογία αιχμής, οι τούφες των μαλλιών μπορούν πλέον να εντοπίζονται και να παρακολουθούνται εύκολα, πραγματοποιώντας ανίχνευση των μαλλιών τούφα προς τούφα, ανά καρέ, σε live video, για οποιοδήποτε τύπο και οποιαδήποτε δομή μαλλιών. Η Modiface δοκίμασε διάφορες προσεγγίσεις, χρησιμοποιώντας ένα μικτού τύπου μοντέλο βαθιάς μηχανικής μάθησης που παρείχε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει βαθιά νευρωνικά δίκτυα που ανιχνεύουν το σχήμα και τη δομή, και πιο ρηχά δίκτυα που προσδιορίζουν τα άκρα. Η Modiface προσέθεσε χειροκίνητα σχόλια για συνολικά 220.000 φωτογραφίες προσώπου, για να εκπαιδεύσει το νευρωνικό δίκτυο, ξεκινώντας έτσι τη διαδικασία της μηχανικής μάθησης. “Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε εστιάσει στη δημιουργία της πιο ρεαλιστικής δυνατότητας δοκιμής μέσω επαυξημένης πραγματικότητας για τον κλάδο της ομορφιάς. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική τεχνολογία που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας. Σήμερα, η τεχνολογία αυτή διατίθεται για το χρώμα των μαλλιών σε αποκλειστική συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel.” – Parham Aarabi, CEO της MODIFACE.

“Το παγκόσμια όραμα της L’Oréal για τις ψηφιακές υπηρεσίες τροφοδοτείται από τον συνδυασμό υιοθέτησης αναδυόμενων τεχνολογιών, μεταξύ των οποίων η επαυξημένη πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη. Το Style My Hair 3D είναι η πρώτη πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε, για να δείξουμε πώς η L’Oréal ανοίγει το δρόμο για μια αγορά προϊόντων ομορφιάς προσανατολισμένη στις υπηρεσίες. Πρόσφατα, ο Όμιλός μας δημιούργησε έναν ανοικτό αγωγό καινοτομίας, για να συνδημιουργεί ψηφιακές υπηρεσίες με ηγετικές εταιρείες του κλάδου. Οι τεχνολογικές συνεργασίες αυτού του τύπου επιτρέπουν στις δυναμικές μάρκες επαγγελματικών προϊόντων της L’Oréal να αυξάνουν το δείκτη εξειδίκευσης των υπηρεσιών τους, προσφέροντας παράλληλα στις καταναλώτριες μια εξατομικευμένη εμπειρία της μάρκας και μεγαλύτερη συμμετοχή” – Lubomira Rochet, Chief Digital Officer της L’Oréal

STYLE MY HAIR, ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Η εμπειρία makeover μέσω επαυξημένης πραγματικότητας αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Αυτή η υπηρεσία θα αλλάξει ριζικά το κομμάτι της διάγνωσης και θα επιτρέπει στους κομμωτές και τις καταναλώτριες να κάνουν μια πιο αναλυτική συζήτηση που θα προετοιμάζει τις πελάτισσες προτού αποφασίσουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους στο κομμωτήριο. Η L’Oréal Professionnel θα εφαρμόσει αυτή την καινοτομία στα κομμωτήριά της το 2018, για να εκσυγχρονίσει την εμπειρία και να προσφέρει μια μοναδική και εξατομικευμένη υπηρεσία. “Η τεχνητή νοημοσύνη στο χρώμα των μαλλιών αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη L’Oréal Professionnel, καθώς μας επιτρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Το Style My Hair προσφέρει πλέον σε κάθε χρήστρια πολύ ρεαλιστικά αποτελέσματα, σε πραγματικό χρόνο, και αυτό θα αλλάξει ριζικά την εμπειρία της διάγνωσης στο κομμωτήριο. Αυτή η νέα τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε μια εξαιρετική και απρόσκοπτη εμπειρία online, αλλά καιoffline.” – Marion Brunet, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Professionnel

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ STYLE MY HAIR
Το Style My Hair, που δημιουργήθηκε το 2015, είναι μια εφαρμογή για κινητές συσκευές που διατίθεται σε 79 χώρες, με περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια οργανικές λήψεις. Έχοντας σχεδιαστεί αρχικά ως εργαλείο makeover, αυτή η εφαρμογή αποτελεί σήμερα μια ισχυρή πλατφόρμα διαμεσολάβησης ανάμεσα στις καταναλώτριες και τους κομμωτές και μια εφαρμογή προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση με τα δεδομένα των χρηστριών να βρίσκονται στο επίκεντρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ L’OREAL PROFESSIONNEL
Η L’Oréal Professionnel είναι μια παγκόσμια premium μάρκα που πωλείται αποκλειστικά σε κομμωτήρια. Ο σκοπός ύπαρξης της μάρκας “η πρωτοπορία στην τέχνη των μαλλιών που σας δίνει όλα τα μέσα για να διαπρέψετε και να ξεχωρίσετε” ενσαρκώνει τρεις βασικές αξίες: Πρωτοποριακό πνεύμα, Επαγγελματική δεξιοτεχνία στα μαλλιά και Γαλλική κουλτούρα. Η L’Oréal Professionnel, που δραστηριοποιείται σε περίπου 70 χώρες, συνεργάζεται σήμερα με 300.000 κομμωτήρια. Συνδημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες για κομμωτές και σε συνεργασία με κομμωτές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ MODIFACE
Η Modiface είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που εδρεύει στον Καναδά και αποτελείται από πρωτοπόρους επιστήμονες και μηχανικούς με περισσότερες από 200 επιστημονικές δημοσιεύσεις και πάνω από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

(1913)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr