Ταβέρνα έβαλε τραπέζι, καρέκλες και μια ελληνική σημαία πάνω σε ένα βράχο

IMG_9791

Υπάρχει ταβέρνα στην Μεσσηνία που εκτός από το κυρίως μαγαζί της, σερβίρει φαγητό και πάνω σε έναν βράχο. Εκεί έχει βάλει ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες. Στον βράχο υπάρχει περήφανη και η Ελληνική σημαία. Καταπληκτική ιδέα.

IMG_9830

Σε αυτό το τραπέζι -από ότι μάθαμε- ο σερβιτόρος έρχεται μόνο δύο φορές. Μια για να πάρει παραγγελία και μια για να φέρει τα φαγητά. Είναι αρκετά δύσκολο να περνάει τα βράχια για να φτάσει μέχρι εκεί. Άλλωστε κανείς δεν παραπονιέται για αυτό, άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο. Ο πελάτης που επιλέγει αυτό το τραπέζι θέλει να απομονωθεί.

IMG_9839 (2276)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr