Το καλύτερο business lounge αεροδρομίου στον κόσμο

turkish airlines (5)

Τα business lounge είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε ταξιδιώτη που έχει κάνει το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι του. Στα business lounge μπορείς να βρεις την άνεση που αποζητάς ανάμεσα στα ταξίδια σου. Βέβαια στην Κωνσταντινούπολη και το business lounge της Turkish Airlines έχουν πάει την κατάσταση σε άλλο level! Δες τα πάντα στο βίντεο του Ευτύχη Μπλέτσα που ακολουθεί.

(1338)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr