Βρέθηκε το ιδανικό σώμα μιας γυναίκας σύμφωνα με τους επιστήμονες.

to idaniko swma

Δυστυχώς τα πράγματα για την γυναίκα δεν είναι και τόσο εύκολα τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα κιλά της.  Η κοινωνία έχει δημιουργήσει τα δικά της πρότυπα για το «ιδανικό» σώμα. Το απόλυτο πρότυπο δεν είναι άλλο από το ψηλό, αδύνατο και χωρίς καθόλου λίπος σώμα. Παρόλα ταύτα, μια έρευνα του πανεπιστημίου του Τεξας έρχεται -ευτυχώς- να αλλάξει τα δεδομένα.

Η ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από τη Βρετανία, Κέλι Μπρουκ, φαίνεται να έχει το ιδανικό σώμα. Αυτό προκύπτει από επιστημονική μελέτη, η οποία μετρά τις ιδανικές αναλογίες του γυναικείου σώματος. Η μελέτη βασίζεται στην γεγονός ότι όλα τα μέρη του σώματος είναι τακτοποιημένα αναλογικά και σωστά. Η 34χρονη Κέλι Μπρουκ, έχει ύψος 1.68 και οι αναλογίες της είναι 90-60-86. Αυτές οι αναλογίες είναι εξαιρετικά διαφορετικές από τα λεπτά σώματα που συχνά εκθειάζονται από τις πασαρέλες την μόδας.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Γκντανσκ στην Πολωνία διαπίστωσαν ότι οι «ιδανικές» γυναίκες έχουν μέση ένα τρίτο μικρότερη από τους γοφούς τους και τρία τέταρτα του μπούστου τους.

Πάντα πίστευα πως η ομορφιά βρίσκεται όλη μέσα  μας. Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να συνδυάσει την εσωτερική ομορφιά με την εξωτερική, ας το κάνει με βάση την Κέλι Μπρουκ και όχι με τα ανορεξικά μοντέλα που μας επιβάλλουν! 

Ευχαριστώ.

to idaniko swma1

(2133)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr