Του Copy / Paste το κάγκελο!

COPY PASTE

Βλέπω βλέπω και δεν μιλάω αλλά κάποια στιγμή θα ξεσπάσω δεν γίνεται. Οκ ο beauty κόσμος είναι φτιαγμένος από γυναίκες οι οποίες έχουν μάθει να λειτουργούν με ένα άλφα σκεπτικό το οποίο δεν είναι και πολύ φιλικό από ότι έχω καταλάβει , έχουν μάθει να λειτουργούν ως μονάδες και όχι ως σύνολο , έχουν μάθει να κράζουν ότι δεν φτάνουν κτλ κτλ… όλα αυτά τα έχω αποδεχθεί από τότε που vlogaρω + blogάρω και γενικώς συνδράμω και εγώ σε αυτό το έργο του ελληνικού beauty κόσμου. Είναι απολύτως κατανοητό πως θα υπάρχουν κομπλεξάρες που θα το παίζουν ψηλομύτες, πως θα υπάρχουν κοριτσάκια που επειδή δεν έχουν οι ίδιες υλικό θα κράξουν κάποια άλλη χωρίς λόγο και αιτία και άλλες τέτοιες καταστάσεις επιπέδου… Αυτά μπορώ να σου πω πως τα έχω συνηθίσει.

Όσο απεχθές και αν έχει καταντήσει το έχω πάρει απόφαση πως  με όποιο τομέα και αν καταπιάνεσαι πάντα θα υπάρχει ένα μέρος του κόσμου που θα τον λερώνει. Αυτό πια δεν με ενοχλεί , άλλωστε ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του και για το τι δείχνει προς τα έξω. Δεν θα μάθω σε κανέναν να φέρεται, να έχει αυτοεκτίμηση και να σέβεται τον αναγνώστη του ή το ανάγνωσμα που του προσφέρεται.

Έχω και θα έχω μεγάλο πρόβλημα όμως με τις “κλέφτρες” ιδεών, απόψεων, εικόνων, άρθρων μέχρι και ολόκληρων κατηγοριών του site σου. Εντάξει ρε κορίτσια είπαμε!

Έχουμε λίγο χρόνο να διαθέσουμε,

Δεν φτάνει για να bloggάρουμε αρκετά,

Δεν φτάνει για να κατεβάσουμε ιδέες

αλλά όχι και να “κλέβουμε” έτσι ελαφρά τη καρδία τον κόπο του άλλου και να τον καρπωνόμαστε εμείς!

Ε αυτό πια παραπάει!

Δημιουργήστε μοναδικά πράγματα,

μόνο έτσι θα έχετε μοναδικούς ακόλουθους,

μόνο έτσι θα παρακολουθούν με πάθος το blog σας,

μόνο έτσι θα σας εκτιμούν οι συνάδελφοί σας,

μόνο έτσι θα μπορείτε να λέτε πραγματικά πως προσφέρετε πραγματικά με το εκάστοτε project σας.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό να μπαίνεις σε sites και να βλέπεις τα ίδια πράγματα, τις ίδιες ατάκες , τις ίδιες φωτογραφίες. Πρωτοτυπήστε , ξεχωρίστε και λάμψτε με τον μόναδικό τρόπο που εσείς μπορείτε να λάμψετε!

Καμία άλλη δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Όσο καλό και να σας φαίνεται κάτι που κάνει κάποιος άλλος είναι απλά γιατί δούλεψε για αυτό, είναι γιατί το αγάπησε, το πόνεσε, το ένιωσε, το βοήθησε να ανέβει, το σκεφτόταν το βράδυ πριν κοιμηθεί. Αν εσύ κάνεις ένα copy paste πίστεψέ με δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα ούτε θα φαίνεται τόσο όμορφο γιατί απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

Δεν έγραψα αυτό το άρθρο για να δημιουργήσω εντυπώσεις και ούτε θα αναφερθώ σε ονόματα. Τα άτομα που πράτουν κατ΄αυτό τον τρόπο γνωρίζουν πολύ καλά. Εγώ έγραψα αυτό το άρθρο για να γίνουμε όλοι καλύτεροι μέσω αυτού και να καταλάβουμε πως μπορεί να είναι internet και να αρκεί ένα copy paste για να το βάλουμε στο site μας αλλά την ψυχή και την μαγκιά της δημιουργίας δεν μπορείς να την κάνεις copy.

Για μένα δεν είναι κάτι να βάλω ένα υδατογράφημα στις φωτογραφίες μου, να προστατέψω νομικά το υλικό μου έτσι ώστε να μην μπορείς να το υποκλέψεις και να έχω το νου μου για τέτοια περιστατικά. Για σένα όμως είναι ξεπεσμός του εαυτού σου πάνω από όλα!

Για αυτό ή φτιάξε κάτι δικό σου ή αν δεν έχεις κάτι να πεις ασχολήσου με ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει παραπάνω.

Με όλη μου την αγάπη,

την τσατίλα (για τώρα μόνο)

και τα φιλιά!

Ηλέκτρα

Υ.Γ. Κατά βάθος όλα τα λέω με αγάπη. Μου είναι δύσκολο άλλωστε να κακιώσω σε κάποιον που δεν σέβεται τον εαυτό του. Αγάπη μόνο!

Stay calm and keep blogging!

BeautyStars φιλιά!

(2829)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

5 comments

 1. Panos Lena says:

  <3
  απλη
  ξεκαθαρη
  αληθινη
  <3

 2. Panos Lena says:

  <3
  απλη
  ξεκαθαρη
  αληθινη
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr