Σημαντικές ταξιδιωτικές συμβουλές για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο

airplane clouds beautystarsgr

Το ταξίδι με αεροπλάνο φαντάζει σε κάποιους βουνό, όχι γιατί πραγματικά είναι αλλά γιατί δεν έχουν βάλει τα πράγματα σε μια σειρά! Στο HappyTraveller.Gr θα σου πούμε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να ένα παραδεισένιο ταξίδι χωρίς απρόοπτα!

  1. Κάνε check in από πριν. Μην περιμένεις να πας στο αεροδρόμιο και να κάνεις εκεί! Γλίτωσε χρόνο και κάν΄το από το σπίτι σου με ένα κλικ.
  2. Φρόντισε να γνωρίζεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αριθμός πτήσης, ώρα αναχώρησης, και το αεροδρόμιο είναι κάποιες από τις πληροφορίες που θα πρέπει σίγουρα να έχεις σε κάποιο χαρτί για παν ενδεχόμενο.
  3. Προσοχή στις αποσκευές. Μην πάρεις παραπάνω πράγματα από όσα δικαιούσαι και μην πάρεις πράγματα τα οποία απαγορεύονται κατά την πτήση. Στο HappyTraveller.Gr έχουμε κάνει αναλυτικό ποστ, στο οποίο σου αναλύουμε κάποια πράγματα. Καλό θα είναι βέβαια να μπεις στο site της εκάστοτε εταιρίας και να ελέγξεις επακριβώς τι δικαιούσαι να έχεις και να μην έχεις.
  4. Φτάσε έγκαιρα στον αεροδρόμιο. Φρόντισε πάντα να είσαι 2 ώρες νωρίτερα από την ώρα ου πετάς. Τα γκισέ αποσκευών κλείνουν αυστηρά 40 λεπτά πριν την αναχώρηση. Αν έχει κόσμο στο αεροδρόμιο μπορεί να έχεις πρόβλημα και να καθυστερήσεις την πτήση σου.
  5. Να γνωρίζεις βασικά πράγματα περί της άφιξης. Η επιβίβαση ξεκινάει 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Η πύλη επιβίβασης κλείνει 20 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
  6. Κράτα την κάρτα επιβίβασης. Μόλις περάσεις τον έλεγχο μην “καταχωνιάσεις” την κάρτα επιβίβασης στις τσέπες ή την τσάντα σου. Κράτα την στο χέρι καθώς θα χρειαστεί να την παρουσιάσεις και στο πλήρωμα καμπίνας.

Πηγή: HappyTraveller.Gr (1392)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr