Τσαγκαράδα: Η πρωτεύουσα των Κενταύρων | Πήλιο

DCIM100GOPROG0270995.

Τσαγκαράδα η απίστευτη. Η Τσαγκαράδα είναι το χωριό στο οποίο μείναμε καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής μας στο Πήλιο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ελάχιστα έξω από το χωριό και είναι το 12 months luxury resort. Πολύ όμορφο χωριό και αξίζει να δεις τον αιωνόβιο πλάτανο στο κέντρο της πλατείας του.

Στην Τσαγκαράδα μπορείς να δεις την θαυμάσια θέα προς την Θάλασσα του Αιγαίου. Το χωριό χωρίζεται σε τέσσερις συνοικίες. Την συνοικία των Αγίων Ταξιαρχών, την συνοικία της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Στεφάνου και τέλος της Αγίας Κυριακής. Η παράδοση λέει ότι το πρώτο όνομα της Τσαγκαράδας ήταν Καστανέα. Η παράδοση -επίσης- λέει ότι το όνομα Τσαγκαράδα προέρχεται από το γεγονός, ότι στην περιοχή παλαιότερα υπήρχαν πολλά κοπάδια (τσαγκάδια).

DCIM100GOPROG0270998.

(1438)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr