Το tweet μου βρίσκεται σε στάση // Lacta

lacta

Και ναι! Έγινε πραγματικότητα! Το Tweet μου μπήκε σε στάση της Αθήνας! Θα ήθελα πολύ να είχε μπει σε στάση της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς μπήκε στην Αθήνα. Τουλάχιστον διάλεξα εγώ το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο μπήκε! Αν περάσετε απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός (Στάση Βασ. Όλγας or something like that) θα χαρώ να βγάλετε μια φωτογραφία. Λογικά θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 του μηνός αλλά από ότι μου είπαν ίσως και παραπάνω!

Χαίρομαι σαν μικρό παιδί. Όταν έγραφα άλλωστε αυτό το tweet ούτε πως σκέφτηκα ποτέ πως θα επιλεγεί. Χαίρομαι γιατί η επιλογή του tweet μου έγινε για μια ενέργεια που είναι γεμάτη αγάπη και θετικά συναισθήματα. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ εκεί και να την φωτογραφίσω εγώ και ευχαριστώ πολύ αυτόν που έκανε τον κόπο να πάει μέχρι εκεί να τις βγάλει. Ευχαριστώωωωωωωωω!!!!

lacta

Στο tweet μου έγραφα χαρακτηριστικά: ” #Yparxeiagapi, είναι γύρω μας , δίπλα μας μέσα μας. Το κυριότερο από όλα όμως είναι πως η αγάπη είναι ανεξάντλητη, ατελείωτη, και τόσο τέλεια. @electra_asteri”

Πόσο όμορφη φαντάζει στα μάτια μου αυτή η στάση. Πόσο όμορφες φαντάζουν στα μάτια μου όλες εκείνες οι στάσεις που είναι γεμάτες από μηνύματα αγάπης ανθρώπων και καταθέσεις ψυχής και καλαισθησίας. Χαίρομαι που επιλέχθηκα. Χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι. Όσο και αν προσπαθήσεις να με πείσεις πως είμαι υπερβολική και πως δεν είναι κάτι σημαντικό για να χαίρομαι εγώ πάλι θα χαίρομαι. Ο λόγος ; Απλός. Το τι κάνει χαρούμενο τον κάθε άνθρωπο είναι εντελώς υποκειμενικό. Επίσης εν έτη 2014 έχουμε γίνει όλοι τόσο μίζεροι που για να χαρούμε και να χαμογελάσουμε θα πρέπει ή να κερδίσουμε χρήματα ή δόξα , αναγνώριση κτλ. No no no! Δεν κάνει για εμένα αυτό το μοντέλο ζωής! Δεν θα περιμένω εγώ να χαρώ και να εξαρτώμαι από κάτι τόσο υλικό όπως τα χρήματα ή από κάτι τόσο κυνικό όπως η δόξα (χωρίς να απαξιώνω κάτι από τα δύο, και τα δύο παίζουν το ρόλο τους με μέτρο και σύνεση).

Εγώ επιλέγω να χαίρομαι και να χοροπηδάω στο δωμάτιό μου γράφοντας σας αυτά τα λόγια και βλέποντας και ξαναβλέποντας αυτές τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την υλοποίηση της αρχικής μου σκέψης! Να μοιράσω αγάπη! Το έκανα απλόχερα για όσους πέρασαν από τις στήλες του Ολυμπίου Διός.

#agapimono #Yparxeiagapi

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed

(3031)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

2 comments

  1. Lila Amanatidou says:

    Τι κρίμα που το βάλανε σε στάση της Αθήνας…Θα ήθελα πολύ να βγω φώτο στη στάση αυτή :/
    Anyway αφού #YparxeiAgapi όλα θα τα ξεπεράσουμε <3

    • Και εγώ ρε Λίλα, άσε! Λογικά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει να βάζουν τα tweet στην Θεσσσαλονίκη! :/
      Χαχα, ναι με αγάπη όλα ξεπερνιούνται! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr