Παρουσίαση συλλογής κοσμημάτων: Event της Βασιλικής Τιμοθεάτου

vasiliki timotheatou

Για την Βασιλική Τιμοθεάτου έχουμε ξαναμιλήσει σε προηγούμενο ποστ. Για τα υπέροχα κοσμήματά της επίσης. Η Βασιλική φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα και μάλιστα όχι τυχαία, καθώς έχει σπουδάσει σχεδιασμό κοσμημάτων και έχει εργαστεί παλιότερα ως βιομηχανική σχεδιάστρια. Κάποια στιγμή άφησε τον βιομηχανικό σχεδιασμό και αφιερώθηκε στο κόσμημα. Έχει μετατρέψει μάλιστα την δημιουργία των κοσμημάτων, σε ψυχοθεραπεία της. Η Βασιλική πάσχει από την επάρατο νόσο, αλλά η στάση που έχει σε όλο αυτό είναι το λιγότερο αξιοθαύμαστη. Παρακολούθησα το κορίτσι αυτό να μιλάει για αυτό που περνάει και μου έδωσε απίστευτη δύναμη. Θα ήθελα τόσο πολύ να την γνωρίσω και είμαι σίγουρη πως και εσείς το ίδιο. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με τόση δύναμη. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που αντί να μεμψιμοιρούν, ορθώνονται και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες όποιες και αν είναι αυτές.

Η Βασιλική έχει διοργανώσει ένα event. Αν αυτό το event γινόταν στην Θεσσαλονίκη θα ήμουν η πρώτη που θα πήγαινα, καθώς αυτό το κορίτσι έχει πολλά να δείξει και άλλα τόσα να πει. Όσες είστε τυχερές και ζείτε στην ίδια πόλη με την Βασιλική (Αθήνα), μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αυτό το διαμάντι και να δείτε από κοντά τα εξαίρετα κοσμήματα που δημιουργεί.

Μπορείς να δεις Βασιλική Τιμοθεάτου Σάββατο 11/6 στη 1 μ.μ. στο Neon Raum. Γνωρίστε την Βασιλική και δείτε  από κοντά τη συλλογή Civilization.

(2090)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr