Βοϊδοκοιλιά: η καλύτερη παραλία της Μεσσηνίας

IMG_9456

Η Βοϊδοκοιλιά είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής. Δεν αδικώ τον κόσμο που την ανέδειξε τόσο. Η τρίτη φορά που την επισκέφθηκα ήταν ακόμη πιο απολαυστική από τις άλλες δύο. Η παραλία βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βόρια της Πύλου.

IMG_9467

Λογικά το όνομα της παραλίας προέρχεται από το Βουφράς, που σημαίνει”εκεί που ζουν τα βόδια”. Αναφέρεται επίσης σε αρχαία επιγραφή και ως Βούβοτα – Βοϊδοκοιλιά. Η προφανέστερη ονομασία μάλλον προέρχεται από τη μεγάλη καμπυλότητα που σχηματίζει ο κόλπος και το ότι μοιάζει με κοιλιά βοδιού.

IMG_9422

Το καλό είναι πως εκεί δεν υπάρχει κανένα beach bar και η παραλία είναι στην ουσία “απείραχτη”. Μάλλον για αυτό έχει κρατήσει και την φυσική ομορφιά της. Τα ρηχά και καταγάλανα νερά της είναι ρηχά και ιδανικά για παιδιά.

IMG_9441IMG_9442IMG_9443

  (1058)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr