Επίσκεψη στο κομμωτήριο VS hair & nail spa

IMG_0998 copy

Πως πήγαμε στην παρουσίαση του προγράμματος το έμαθες. Το που έκανα τα μαλλιά μου για να πάμε όμως δεν το έμαθες. Σήμερα θα σου δείξω το κομμωτήριο το οποίο επισκεφθήκαμε και μας περιποιήθηκε για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά. Ο Άκης, ο κομμωτής του καταστήματος μου πρότεινε ανοιχτές μπούκλες και εγώ δεν έφερα αντίρρηση καθώς είδα ότι ταίριαζε τέλεια με το φόρεμά μου.

Αν θέλεις να δεις όλο το look μπορείς να το κάνεις εδώ και εδώ.

IMG_0907 IMG_0909 IMG_0913

Η περιποίησή μας στο κομμωτήριο που βρίσκεται στην Eργατών τύπου 1-3 & Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη μας περιποιήθηκε άψογα και πάνω από όλα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στο συγκεκριμένο κομμωτήριο δεν θα βρεις απλούς επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους, θα βρεις χαρούμενους ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς.

Όταν επισκεφτείς το συγκεκριμένο κομμωτήριο θα καταλάβεις τι σου λέω… μέχρι τότε θέλω να σου πω τα θετικά που μπορείς να βρεις στο νεοσύστατο κομμωτήριο VS.

✔Είναι καινούριο μαγαζί (μόλις 6 μηνών)
✔Διαθέτει ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται
✔Διαθέτει και χώρο στο οποίο παρέχονται αισθητικές υπηρεσίες (νύχια, μακιγιάζ κτλ)
✔Απαρτίζεται από νέους ανθρώπους
✔Τα χτενίσματα κρατάνε αρκετά

IMG_0948

IMG_0960IMG_0972

IMG_0984

Αν θέλεις να βρεις το κομμωτήριο και online μπορείς να το κάνεις εδώ.

Επίσης ρίξε μια ματιά στον χώρο που γίνονται νύχια, αποτριχώσεις κτλ . Είμαι σίγουρη πως σε ενδιαφέρει.

IMG_1070 IMG_1071 IMG_1074

Τέλος θέλω να σε ενημερώσω πως η εκδήλωση πήγε τέλεια και τα μαλλιά μου όχι απλώς κράτησαν αλλά ήταν εντυπωσιακά και όμορφα δηλαδή όπως ακριβώς τα είχα ζητήσει. Θέλω να ζητήσω ένα ευχαριστώ για την φιλοξενία αλλά και για την υπέροχη δουλειά που έγινε στα μαλλιά μου από όλο το team του κομμωτηρίου.

Μια αγκαλιά για το Μαράκι και πολύ αγάπη στον Άκη που μου έκανε τα μαλλιά εξαίσια.

Μέχρι το επόμενο beauty post φιλιά πολλά,

Your beauty girl! :D

(2395)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr