Ο κόσμος της γυναίκας!

make-up-confidence-ariana-assadi

Mπαίνεις στον κόσμο της γυναίκας από την πόρτα και συνήθως καταλήγεις να φεύγεις από το παράθυρο. Και αν μπεις από το παράθυρο; Λες να βγεις από την πόρτα; Ποιός ξέρει; Εδώ κολλάει το «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας»

Οι γυναίκες είναι μεν περίεργα όντα συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι απόλυτα κατανοητό όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ άντρα- γυναίκας. Δεν το βλέπεις; Απόλυτα φυσιολογικό. Ξέρεις ποιό είναι το λάθος όλων; Ο ένας προσπαθεί να μπει στον κόσμο του άλλου , προσπαθεί να βιάσει κάθε τι προσωπικό νομίζοντας πως αυτό είναι  είναι η και καλά «άνεση» που νιώθεις με τον άλλον και το και καλά «δέσιμο» που έχεις μαζί του. Mπερδέψαμε την άνεση με το καβάλημα. Άνεση δεν είναι να καταπατάς τον άλλον, άνεση είναι να μπορείς να είσαι κάθε δευτερόλεπτο ΕΣΥ! Χωρίς καμία παραλλαγή. Να είσαι με τον -την αγαπημένο-η σου όπως είσαι με τους γονείς σου – φίλους σου κτλ.

Μια γυναίκα δεν είναι νύχι , μαλλί και eyeliner . Αυτό είναι που νομίζει πως ήθελες να βλέπεις. Γυναίκα είναι αγάπη , ενδιαφέρον , στοργή και γαλήνη.  Αυτά πάλι νομίζει ότι σε φοβίζουν για αυτό και τα έκρυψε. Αυτό είναι το νέο μοντέλο σχέσεων. Κοινώς οι σχέσεις πλέον είναι τύπου: «Προσέξτε το έξω και παραμελήστε το μέσα». 

Δίχως να ρίχνω φταίξιμο στους μεν ή στους δε. Όπως σε κάθε σχέση φταίνε και οι δύο. Ετσι και εδώ. Αν ο ένας μπορέσει να καλύψει τα κενά του άλλου χωρίς να υπάρχουν»πλακώματα» και «απώλειες»  -όσο είναι εφικτό- αυτό μπορεί να ονομαστεί και απόλυτη αγάπη.

Το απόλυτο και το τέλειο ίσως δεν υπάρχει πουθενά. Το τέλειο είναι ουτοπικό. Αλλά ταυτόχρονα είναι και ότι έχουμε στην ψυχή μας. Αν πιστεύεις στην τελειότητα αυτού που έχεις τότε αυτό δεν έχει παρά να δημιουργηθεί , μπορεί να το βλέπεις μόνο εσύ, αλλά θα υπάρχει.

Για αυτό τελειοποίησε το εντός σου, για το «εκτός» σου έχει φροντίσει ο Θεός και οι γονείς σου.  

πηγή

(1292)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr