Χάσε λίπος με 3 πανεύκολους τρόπους

ygeia beautystarsgr xase lipos

Η υπόθεση της απώλειας κιλών είναι πολύ πιο εύκολη από ότι φαντάστηκες. Αν κάνεις πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν τον μεταβολισμό σου, αυτός θα σε ανταμείψει με μείωση βάρους. Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εύκολα.

  • Λεμόνι το πρωί

Το λεμόνι είναι μια καλή συνήθεια που μπορεί αν έχει πολλαπλά οφέλη. Πίνοντας -κάθε- πρωί ένα ποτήρι με νερό μαζί με ένα λεμόνι θα σου δώσει ότι ζητάς. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το λεμόνι είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα της φύσης στο κάψιμο του λίπους.

  • Σωστός ύπνος

Ο σωστός ύπνος ρυθμίζει πολλά πράγματα. Εκείνοι που κοιμούνται λίγο, παίρνουν 2 κιλά περισσότερα απ’  ότι όσοι κλείνουν 8ωρο ύπνου. Κοινώς χόρτασε ύπνο και κοιμήσου σίγουρα ένα οχτάωρο για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Όχι στη ζάχαρη

Προτίμησε πρωτεΐνες, λαχανικά και προϊόντα ολικής αλέσεως, αντί για γλυκά και ζάχαρη. Βάλε στην καθημερινότητά σου την κανέλα σε σκόνη στα ροφήματα, στο πρωινό αλλά και σε ότι άλλο βάλει ο νους σου. Η κανέλα έχει εκπληκτικές ιδιότητες και αντικαθιστά τέλεια την ζάχαρη.

Extra Tip: Εννοείται πως αν συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου ορθή διατροφή και 30 λεπτά άσκηση θα έχεις ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

(1699)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr