Μια μέρα στο Χιονοδρομικό Βασιλίτσας

xionodromiko kentro vasitsas pindos (2)

Τα χιονοδρομικά δεν είναι η αδυναμία μου θα έλεγα. Για να πω την πάσα αλήθεια είμαι παιδί της θάλασσας και πάντα θα είμαι, όμως όταν περάσεις μια βόλτα από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας μπορεί και να αλλάξεις γνώμη. Όχι όχι, δεν σου λέω να απαρνηθείς την θάλασσα απλώς να γίνεις για λίγο εραστής του βουνού. Αυτό έγινα και εγώ. Για μια μέρα μόνο!

xionodromiko kentro vasitsas pindos (3)

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε αυτή την ομορφιά. Η φύση είναι μοναδική και κάθε “προβολή” της είναι μοναδική. Τα  βουνά της Πίνδου είναι εξαιρετικά και σίγουρα πρέπει να τα επισκεφθείς.

xionodromiko kentro vasitsas pindos (5)

Το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου.

xionodromiko kentro vasitsas pindos (6)

Το Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας σήμερα λειτουργεί με πλήρη αδειοδότηση των ηλεκτρομηχανολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω στοιχεία βλέπουμε ότι καθιστούν το Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας το πρώτο στην Ελλάδα με έγκριση περιβαλλοντικών όρων και άδεια λειτουργίας .

xionodromiko kentro vasitsas pindos (7)

Η θέα που απολαμβάνεις από κάθε πλευρά του χιονοδρομικού κέντρου είναι απίστευτη. Αν έχεις πάει ξέρεις πολύ καλά την θέα αυτή. Την έχεις χαζέψει αρκετή ώρα… είμαι σίγουρη! Βέβαια η θέα της κορυφής -από την οποία φαίνεται μέχρι και ο Όλυμπος- είναι το κάτι άλλο.

xionodromiko kentro vasitsas pindos (8)

Εμείς εκεί περάσαμε μια ολόκληρη μέρα και μπορώ να πω πως ήθελα κι άλλο. Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, το χιόνι υπέροχο και όλα όσα μπορείς να κάνεις εκεί φανταστικά. Είναι πολύ δύσκολο να μην σου αρέσει η επίσκεψή σου εκεί καθώς ΠΕΡΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

xionodromiko kentro vasitsas pindos (9)xionodromiko kentro vasitsas pindos (10)

Ειδικά αν εκτιμάς την φύση είναι πολύ δύσκολο να μην σου αρέσει το τοπίο που θα αντικρίσεις στην Βασιλίτσα. Μπορεί να μην είμαι ειδικός όσον αφορά τα χιονοδρομικά κέντρα, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως σε αυτό το χιονοδρομικό έχει ότι έψαχνες να βρεις! :)

xionodromiko kentro vasitsas pindos (11) xionodromiko kentro vasitsas pindos (12) xionodromiko kentro vasitsas pindos (13) xionodromiko kentro vasitsas pindos (14) xionodromiko kentro vasitsas pindos (15) xionodromiko kentro vasitsas pindos (16) xionodromiko kentro vasitsas pindos (17) xionodromiko kentro vasitsas pindos (18) xionodromiko kentro vasitsas pindos (19)xionodromiko kentro vasitsas pindos (21)xionodromiko kentro vasitsas pindos (23) xionodromiko kentro vasitsas pindos (24)

Εσύ έχεις επισκεφθεί το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας; Πως σου φάνηκε; Μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου.

xionodromiko kentro vasitsas pindos

(1451)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr