Χορευτό: Το παραθαλάσσιο θέρετρο του Πηλίου που θα λατρέψεις

xoreuto pelio 2016 (3)

Στο Χορευτό θα βρεις μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Πηλίου και ένα μέρος που θα αγαπήσεις σίγουρα! Το χωριό έχει περίπου 20 μόνιμους κατοίκους και έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός. Όσο περνάει ο καιρός αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο, λόγω της τουριστικής κίνησης που παρατηρείται τους θερινούς μήνες.

Αν διαθέτεις σκάφος, μπορείς να πας την περιοχή της Παλιάς Μιτζέλας με τις τεράστιες θαλάσσιες σπηλιές, όπου καταστράφηκε ο στόλος του Ξέρξη (480 π.Χ ). Η Παλιά Μιτζέλα είναι σήμερα ακατοίκητη αλλά ονομαζόταν στην αρχαιότητα Ιπνοί – Φούρνοι. Σε αυτό το μέρος ερωτεύτηκε κατά τη μυθολογία η Νηρηίς Θέτις τον Πηλέα.

xoreuto pelio 2016 (2)

(1501)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr