Ζαγορά: Το μεγαλύτερο χωριό του Ανατολικού Πηλίου

zagora pelio 2016

H Ζαγορά είναι χωρισμένη σε τέσσερις μεγάλες συνοικίες. Αγία Παρασκευή ή Περαχώρα, Αγία Κυριακή, Άγιος Γεώργιος, Σωτήρα. Εδώ μιλάμε για το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό χωριό του Ανατολικού Πηλίου, με παράδοση στις τέχνες και τα γράμματα.

zagora pelio 2016 (7)

Στην Ζαγορά κάναμε στάση για φαγητό και φάγαμε με θέα την υπέροχη εκκλησία της Αγίας Κυριακής ένα υπέροχο σπετσοφάι. Αυτό το χωριό του Πηλίου είναι καταπράσινο -όπως και τα περισσότερα της περιοχής- και πολύ ηλιόλουστο. Οι φυσικές ομορφιές είναι έκδηλες σε κάθε γωνιά του χωριού. Για να τις ανακαλύψεις δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι για μια καινούρια ταξιδιωτική εμπειρία.

 zagora pelio 2016 (2)

(1582)

follow1

Facebook ~ Twitter Instagram ~ Youtube ~ Google + 

Pinterest ~  Bloglovin  ~ Tumlr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal beautystars.gr. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε για τον σεβασμό.

About BeautyStars

Γράφουμε για ό,τι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με την ομορφιά, τα ταξίδια , την μόδα και το φαγητό. Από το 2012 μαζί σας! Καλή BeautyStars.gr περιήγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright 2012 -2015 - Electra Asteri - Beautystars.gr